Datum: 21 oktober, 12u30 
(of 18 november, 16 december)  
Adres: Quellinstraat 38, 2018 Antwerpen
TRAINM biedt gepersonaliseerde therapieën aan met een team van neuro-fysiotherapeuten uitgerust met innovatieve technologieën en robotica om de mogelijkheid te bieden het grootst mogelijke functionele herstel te verwezenlijken. 

Om 12u30u zijn er broodjes voorzien om samen te luchen en kan je al kennismaken met ons team. Vanaf 13u15 kan u vrij rondlopen in het revalidatiecentrum en demonstreren onze kinesisten met enkele huidige patiënten de werking van de robotica om zo de behandelingen beter toe te lichten. 

Er is ook in een zaal een doorlopende presentatie waarbij u vrijblijvend nog extra uitleg krijgt over onze werkwijze. Indien je als mogelijke patiënt interesse hebt om bij ons te komen revalideren, is het zeker mogelijk om tijdens dit evenement een intake gesprek in te plannen waarbij u advies van onze neuroloog Peter Dedeken krijgt en kan u dan eventueel al gratis een robot uitproberen. 

Indien je als therapeut met ons wil samenwerken door patiënten naar ons te verwijzen, word je als partner op onze site vernoemd. Onze tuin is ook gedurende dit evenement beschikbaar om tijdens een hapje en een drankje nog gezellig met elkaar te praten en eventueel te netwerken. Dit evenement duurt ongeveer 2,5uur, maar voel u zeker vrij om langer te blijven! 

Neem zeker ook een kijkje op onze website http://trainm.com/nl/home-nl/ voor meer informatie omtrent de werking van TRAINM en om ervaringen van andere patiënten te lezen.

Wij verheugen ons erop om met u kennis te maken! 


REGISTREER
 
Wat is uw naam? *

 
Wat is uw telefoonnummer?

 
Wat is de naam van de patiënt?

 
Wat is de conditie van deze patiënt?

 
Welke dag kan u komen? *


Powered by Typeform